Το BAUMSTRASSE στο Φεστιβάλ Βοτανικού

 
Το Βaumstrasse συμμετέχει και φέτος στο Φεστιβάλ Βοτανικού "Κάτω από τις γραμμές" που διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά στον Βοτανικό από τις 21 έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2016.

votanikos-festival-2016

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, στο Βaumstrasse θα γίνουν με ελεύθερη είσοδο οι παραστάσεις:

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου
21.00 | ΚΥΚΛΩΨ Ευριπίδη, σκηνοθεσία Φένια Τσάμη

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου
23.00 | "ΡΗΜΑΓΜΕΝΗ ΟΧΘΗ - ΜΗΔΕΙΑΣ ΥΛΙΚΟ - ΤΟΠΙΟ ΜΕ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ" Heiner Muller, σκηνοθεσία Μιχάλης Πανάδης

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου
21.00 | ΙΩΝ Ευριπίδη, σκηνοθεσία Μάρθα Φριντζήλα

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου
23.00 | Λευκάδιου Χερν “KWAIDAN” , υπεύθυνη εργαστηρίου Μάρθα Φριντζήλα


Oι παραστάσεις ΚΥΚΛΩΨ, ΙΩΝ και "ΡΗΜΑΓΜΕΝΗ ΟΧΘΗ - ΜΗΔΕΙΑΣ ΥΛΙΚΟ - ΤΟΠΙΟ ΜΕ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ" παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο του Αττικού Σχολείου Αρχαίου Δράματος 1-10 Ιουλίου στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας. Οι παραστάσεις είναι τα αποτελέσματα των εργαστηρίων που έλαβαν χώρα στο Baumstrasse από τον Οκτώβριο του 2015 ως τον Ιούνιο του 2016. Οι παραστάσεις αποτελούν εργασίες εν εξελίξει και δεν προτείνουν τρόπους αναβίωσης του αρχαίου δράματος. Στόχος των πειραματικών εργαστηρίων ήταν και παραμένει η εκπαίδευση των συμμετεχόντων.

Η παράσταση "KWAIDAN" είναι παρουσίαση του εργαστηρίου "Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ" με τη Μάρθα Φριντζήλα που έγινε στο Baumstrasse από τον Ιανουάριο ως τον Ιούνιο 2016.

Φεστιβάλ Βοτανικού | 21-25 Σεπτεμβρίου
Είσοδος Ελεύθερη
Baumstrasse, Σερβίων 8 (2ος όροφος), Βοτανικός
Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | 6983313302

Save

Save

Save

Save

Save

Save

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save