ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ // ΣΕΜΙΝΑΡΙA

Σύγχρονος Χορός - Αυτοσχεδιασμός με την Εμμανουέλα Κορκή
κύκλος Οκτώβριος -Δεκέμβριος 2016.

 
Ανάμεσα στην παύση και την κίνηση.

Μέσα από την αναπνοή θα παρατηρήσουμε το σώμα και το μυαλό σε κίνηση και σε ακινησία.

Θα χρησιμοποιήσουμε δομημένο χορογραφικό υλικό και ποικίλες αυτοσχεδιαστικές συνθήκες. Κινούμενοι από κάτω προς τα πάνω θα ενδυναμώσουμε το σώμα και την ικανότητα συγκέντρωσης μας και θα παίξουμε με την σχέση κέντρου και άκρων. Ψάχνουμε τρόπους μετακίνησης και διαχείρισης του βάρους και της δύναμης μας. Αναζητούμε εισόδους, επαφές και εξόδους.

Με τα εργαλεία που μας δίνει ο χώρος και ο χρόνος και τις διαφορετικές οπτικές επιθυμούμε να οξύνουμε τις αισθήσεις μας και να συνθέσουμε. Θα δουλέψουμε με αγάπη και υπομονή.

Σε αυτό τον κύκλο, στο μάθημα του αυτοσχεδιασμού χρειαζόμαστε άνετα ρούχα, ένα μικρό κείμενο ή τραγούδι και ένα αντικείμενο.

Είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής και το επίπεδο των μαθημάτων είναι ανοιχτό. Απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες, καθώς και σε σπουδαστές χορού και θεάτρου.

 

Έναρξη: 7-10-2016

Χρόνος: Δευτέρα στις 20.00- 21.30 Σύγχρονος χορός.

και Παρασκευή στις 20.00- 22.00 Αυτοσχεδιασμός.

Για οποιαδήποτε ερώτηση και πληροφορία:

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Εμμανουέλα Κορκή

Τηλέφωνο: 6977415434