ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ // ΣΕΜΙΝΑΡΙA

ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ της Πολυφωνικής Χορωδίας
Φίλων του String Theory Ensemble - Baumstrasse
με τον Γιώργο Πατεράκη

-------------------------------------------------------------------
Από φέτος λειτουργεί το Νέο Τμήμα Αρχαρίων της χορωδίας μας.

ΠΟΤΕ: Πρώτη ομάδα αρχαρίων: ΤΡΙΤΗ 18.00-21.00.
Δεύτερη ομάδα αρχαρίων: ΤΕΤΑΡΤΗ 17.00-19.00. Θα γίνεται ακριβής επανάληψη του μαθήματος της Τρίτης.

ΓΙΑ ΠΟΣΟ: Σε πρώτη φάση το τμήμα θα ολοκληρωθεί περίπου σε δύο μηνιαίους κύκλους (4+4 συναντήσεις, μία φορά την εβδομάδα, δύο ώρες κάθε φορά).

ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ: Όλους: καλλίφωνους- κακόφωνους, αρκεί να θέλουν, ακόμη κι αν πιστεύουν πως δεν μπορούν.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: 1. Να ενθαρρύνει όσους θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για να δοκιμάσουν τη φωνή τους μέσα σε ένα πολυφωνικό σύνολο και να δοκιμάσουν τν απελευθερωτική χαρά της σύμπραξης. 2. Να δημιουργηθεί μια δεξαμενή φίλων από την οποία θα στελεχώνεται και θα ανανεώνεται η μεγάλη χορωδία.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ: Θα τραγουδάμε. Θα ξεφοβηθούμε. Θα μάθουμε να κάνουμε λίγη μουσική ανάγνωση (να διαβάζουμε νότες) και θα εξηγήσουμε λίγα πράγματα γύρω από τη μουσική.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ; Μετά από 8 συναντήσεις (δύο μήνες) ο κύκλος τελειώνει και οι επιλογές είναι: 1. Πάτε σπίτι σας. 2. Συνεχίζετε με την χορωδία των προχωρημένων (κάθε Τετάρτη, 19.15-21.45)

ΠΟΣΟ;
Μηνιαία συμμετοχή (ένας κύκλος): 35 ευρώ.
Προπληρωμή ΚΑΙ των δύο κύκλων: 60 ευρώ.
Drop in (παρακολούθηση ενός δίωρου μαθήματος): 10 ευρώ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Γιώργος Πατεράκης 6974570209, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.