ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ // ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Modal4 LIVE 7/10 - 21.00

 

Οι Modal4 κινούνται ανάμεσα στο χθες και το σήμερα, τον μεταμοντερνισμό και την παράδοση, το παλιό και ό,τι είναι μπροστά μας, ό,τι έρχεται..

Κινούνται ανάμεσα στο μαύρο και το άσπρο, χωρίς να είναι κάποια απόχρωση του γκρι, αλλά περισσότερο σαν ένας αγγελιοφόρος μέσα από τον χρόνο που αντανακλά την ηχώ μιας ξεχασμένης ιεροτελεστίας, την αέναη αγωνία για εξωτερίκευση των βαθύτερων και σκοτεινότερων στιγμών της ανθρώπινης ψυχής.

Η μουσική ανέκαθεν ήταν ένα μέσο με το οποίο μοιραζόμαστε και εκφράζουμε τα αισθήματά μας και ειδικά την αγάπη, τον πόνο και τη θλίψη. Αυτό ακριβώς κάνουν και οι Modal4. Μοιράζονται. Μοιράζονται μέσω της μουσικής τους και της ερμηνείας της, καθιστώντας μας μέλος της συντροφιάς τους, μέλος της ηχητικής τους ιεροτελεστίας. Μελωδίες της λήθης και σκονισμένα ηχοτοπία μιας άλλης εποχής έρχονται στο προσκήνιο μέσα από ένα μεταβαλλόμενο πρίσμα επιρροών και αναφορών. Από την ευρεία μουσική παράδοση της Ανατολικής Μεσογείου στην απολαυστική ηχώ της μουσικής της δεκαετίας του 80 και από την ανήσυχη αισθητική της free jazz στον post rock ήχο των τελευταίων δεκαετιών. Οι Modal4 είναι ένα σύνολο τεσσάρων μονάδων που συνεισφέρουν τη δικιά τους οπτική σε ένα αρχαίο και ατέρμονο ταξίδι μες στα βαθύτερα ανθρώπινα συναισθήματα.

 

Ευγένιος Βούλγαρης – yayli tanbur

Θάνος Γκουντάνος – άταστη κιθάρα

Παύλος Σπυρόπουλος – κοντραμπάσο

Δημήτρης Τασούδης - τύμπανα


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σάββατο 7 Οκτωβρίου
Ώρα έναρξης: 21.00
Γενική Είσοδος: 10 ευρώ (χωρίς ποτό)
Πληροφορίες / Κρατήσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / 6983313302 (17.30-21.30)