ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ // ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Nέδα @ Baumstrasse
Σάββατο 1 Δεκέμβρη | 21.30

 Το μουσικό σχήμα Νέδα αποτελείται από τους:

Χρήστο Μπάρμπα - Νέυ, Φωνή
Βικτώρια Τάσκου – Ούτι, Φωνή
Γιώργο Παπαϊωάννου - Βιολί, Λάφτα
Παύλο Σπυρόπουλο - Κοντραμπάσο

 

Μετά από δύο δίσκους στο ενεργητικό του, «Νέδα» (2012) και «Το τραγούδι της Νέδας» (2014, Nomeolvides.Co Records 004), το κουαρτέτο των “Νέδα” επανέρχεται με νέες και παλιότερες συνθέσεις, αποσκοπώντας να συνεχίσει την πορεία του μετά τις τελευταίες του συναυλίες σε πόλεις της Δανίας τον Απρίλη του 2015
.
Οι «Νέδα» δημιουργήθηκαν την άνοιξη του 2012 μετά τη γνωριμία τους στο Μουσικό Εργαστήριο «Λαβύρινθος», στο Χουδέτσι της Κρήτης. Με μια ευρεία εμπειρία τόσο σε μουσικές παραδόσεις της ανατολικής Μεσογείου όσο και στην ευρωπαϊκή παλαιά και κλασική μουσική, έχουν συνεργαστεί με πολυάριθμα συγκροτήματα και καταξιωμένους καλλιτέχνες εντός και εκτός Ελλάδος όπως: Ross Daly, Erkan Ogur, Ζοhar Fresco, L’Ham de foc, Ευγένιο Βούλγαρη, Efrén Lόpez, Murat Aydemir, Derya Turkan, Nedyalko Nedyalkov κ.α.

Ισορροπώντας μεταξύ μουσικής παράδοσης και σύγχρονης δημιουργίας, οι Νέδα συνδυάζουν τις πλούσιες μουσικές τους εμπειρίες και επιρροές σε πρωτότυπες συνθέσεις και τραγούδια που περιέχουν ταυτόχρονα στοιχεία κλασικά και λαϊκά, τροπικά και τονικά, δημιουργώντας έναν ξεχωριστό μαγευτικό ήχο που συνδέει το ηχοτοπίο του Ελλαδικού χώρου τόσο με την Ανατολή όσο και την Ευρώπη.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=d8XZRuGyGHQ
https://www.youtube.com/watch?v=fRZ4CQiuITw
https://www.youtube.com/watch?v=r1IX5--ZeDw

Πληροφορίες: www.nedamusic.com / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σάββατο 1 Δεκεμβρίου
Ώρα Έναρξης: 21.30
Γενική είσοδος: 10 ευρώ (χωρίς ποτό)
Πληροφορίες / Κρατήσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / 6983313302 (17.30-21.30)
Baumstrasse: Σερβίων 8 (2ος Οροφος), Βοτανικός