ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ // ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

𝗘𝗖𝗛𝗢 𝗕𝗔𝗦𝗘𝗠𝗘𝗡𝗧
special guest: PINK MAGGIT

Σάββατο 20 Απριλίου 2024 | 21.00
BAUMSTRASSE

H R2D2 και το Baumstrasse παρουσιάζουν την ατμοσφαιρική συναυλία των Εcho Basement, το Σάββατο 20 Απριλίου για περιορισμένο αριθμό θεατών. Opening act θα είναι ο ανερχόμενος Pink Maggit!

Οι Αθηναίοι post-rockers, Echo Basement, μετά από 15 χρόνια μουσικής πορείας έρχονται για πρώτη φορά στο speakeasy loft του Baumstrasse (Σερβιών 8, Αθήνα) και οι λάτρεις του post-rock και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία μυσταγωγική συναυλία γεμάτη κιθάρες, λούπες, noise, μελωδίες και beats.

ECHO BASEMENT

Οι Echo Basement, στην πρώτη τους εμφάνιση εδώ και ένα χρόνο μας δίνουν την ευκαιρία να εισέλθουμε στο πειραματικό τους σύμπαν. Η μουσική τους είναι γεμάτη ατμοσφαιρικά αλλά και ρυθμικά μέρη, μελωδικά, αργόσυρτα ορχηστρικά σημεία, αλλά και ξεσπάσματα σε έναν πειραματισμό που ακόμα συνεχίζεται. Με σαφή πλέον την επιλογή τους στις post-rock διαδρομές και την προσθήκη synths και samples, η εμφάνισή τους στο Baumstrasse αναμένεται να αποτελέσει μια άκρως μυσταγωγική βραδιά. Εκτός από γνωστές επιλογές από τα album τους «No Form Of Human Government» (2019) και «Placid» (2016), θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τις νέες συνθέσεις από το επερχόμενο EP τους.

http://echobasement.com

https://www.facebook.com/EchoBasement/

https://spoti.fi/2NOH1Iu

https://echobasement.bandcamp.com/

PINK MAGGIT

To ντεμπούτο album του Pink Maggit (Midnight Sun από την Veego Records, 2024) είναι ένα ηλεκτρονικό soundtrack για νυχτερινή περιπλάνηση σε αστικές λεωφόρους.

Αντλώντας έμπνευσή από το minimal wave, ο ντεμπούτο δίσκος του κινείται με άνεση μεταξύ υπνωτικών και χορευτικών ρυθμών, από το retrosynth χαρακτήρα του 'Δάκρυα στη Βροχή' μέχρι και το χορευτικό pop του 'Κόκκινα Φώτα', σκορπάει μαγεία, προκαλεί άπειρα συναισθήματα και δημιουργεί στο μυαλό ένα κολάζ από αμέτρητες εικόνες.

https://www.facebook.com/thepinkmaggit

spotify https://open.spotify.com/album/6sxx64OpCAnbl5lyy3zIuY?si=NRodrIjlT1mKthzJUvBFsw&nd=1&dlsi=5fc1d894eb1e402d

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ | 21.00
Τickets: https://www.ticketservices.gr/event/echo-basement-live/?lang=el
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
10€ Προπώληση
12€ Ταμείο
Baumstrasse, Σερβίων 8, (2ος όροφος), Βοτανικός, Αθήνα 10441