ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ // ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

9ο Αττικό Σχολείο Αρχαίου Δράματος

 

Δώσε εισφορά
Δώσε τον οβολό σου για το masterclass, την διάλεξη ή την παράσταση που επιθυμείς.
Κόστος συμμετοχής 7 ευρώ για τις διαλέξεις και τα μαθήματα και 10 ευρώ για την εναρκτήρια παράσταση του Αττικού Σχολείου. Αγόρασε το εισιτήριό σου ΕΔΩ.

Γίνε Χορηγός
Ενίσχυσε οικονομικά το Αττικό Σχολείο Αρχαίου Δράματος τιμώντας τους εικοσιέξι αιώνες ζωής του θεσμού της χορηγίας. Προσφέροντας από 100 ευρώ και πάνω μπορείς να παρακολουθήσεις όλα τα μαθήματα και τα δρώμενα του σχολείου και να λάβεις το οικολογικό τσαντάκι του Αττικού με ένα χειροποίητο δώρο έκπληξη από τα Τεχνικά εργαστήρια του Baumstrasse φτιαγμένο ειδικά για σένα! Κάνε την προσφορά σου ΕΔΩ.

Γίνε Θέωρος
Μιας και το θέατρο σοφά αποκαλείται Σχολείο του Λαού, οι πρόγονοί μας γνωρίζοντας την εκπαιδευτική του αξία, πλήρωναν για τους λιγότερο οικονομικά ευνοημένους πολίτες τα θεωρικά. Τα θεωρικά ήταν το ποσό που χρειαζόταν ένας θεατής για να παρακολουθήσει τις παραστάσεις των γιορτών του Διονύσου. Μπορείς να αγοράσεις ένα εισιτήριο διάρκειας 10 ημερών και να το δωρίσεις σε κάποιον που δυσκολεύεται να το πληρώσει. Δίνοντας 70 ευρώ δίνεις την ευκαιρία σε κάποιον να παρακολουθήσει όλα τα μαθήματα και τα δρώμενα του Αττικού Σχολείου δώρο από εσένα. Μην ξεχνάς: το θέατρο είναι δώρο ανεκτίμητο. Προμηθεύσου το εισιτήριο διαρκείας ΕΔΩ.

Γίνε Αρχιθέωρος
Γίνε πρεσβευτής του Αττικού Σχολείου, και μίλησε γι' αυτό στους οικείους, τους φίλους σου και τα social media (Instagram, Facebook, Twitter, email, blogs, websites κλπ.). Ενημέρωσε για τις δράσεις του Αττικού Σχολείου, μοιράσου το υλικό και διάδωσε μέσω του λογαριασμού σου στα social media την αξία του Σχολείου μας. Επικοινώνησε με τη Χρύσα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να σε ενημερώσει.

Γίνε Εθελοντής
Αν επιθυμείς να προσφέρεις εθελοντική εργασία στην παραγωγή και τον σχεδιασμό του Αττικού Σχολείου, επικοινώνησε με τη Μαριέλλα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
Αν είσαι καλός γνώστης της αγγλικής, της γαλλικής, της γερμανικής, της ισπανικής ή άλλης γλώσσας και μπορείς να μεταφράζεις, να υποτιτλίζεις και να διερμηνεύεις, μπορείς να ενταχθείς στο Σώμα Μεταφραστών του Baumstrasse.
Αν έχεις γνώσεις γραφιστικές, αν ασχολείσαι με την φωτογραφία, το video και το animation, ένωσε τις δυνάμεις σου με το Baumstrasse Crew.

Γίνε Από μηχανής Θεός
Επικοινώνησε με την Τζο στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αν επιθυμείς να συμμετέχεις στην παραγωγή του Αττικού Σχολείου Αρχαίου Δράματος συνεισφέροντας οικονομικά στο ενοίκιο, τα τρέχοντα έξοδα ή την μισθοδοσία των εργαζόμενων.