ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ // ΣΕΜΙΝΑΡΙA

Έναρξη: 22 Σεπτεμβρίου
Εγγραφές όλη τη διάρκεια της χρονιάς

Χρησιμοποιώντας δομημένο χορογραφικό υλικό και αυτοσχεδιαστικές συνθήκες θα οξύνουμε τις αισθήσεις μας και θα παρατηρήσουμε το σώμα σε κίνηση, θα το ενδυναμώσουμε και θα μελετήσουμε την σύνδεση και την απομόνωση κέντρου και άκρων, καθώς και των διαδρομών ανάμεσα. Θα ερευνήσουμε τους προσωπικούς μας τρόπους να διαχειριστούμε την βαρύτητα, καθώς και το σημείο συνάντησης της με τις άλλες οριζόντιες δυνάμεις. Στόχος μας να φωτίσουμε την σχέση μας με τον χώρο και το χρόνο, εσωτερικό και εξωτερικό και να βρούμε την ανισορροπία του σώματος μας που κάθε φορά χρειαζόμαστε. Αυτή που θα λειτουργήσει ως δοχείο και κοινωνός τελικά της πρόθεσης μας.

Το επίπεδο των μαθημάτων είναι ανοιχτό και απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες, καθώς και σε σπουδαστές χορού και θεάτρου.

Έναρξη: 4/1/2016
Χρόνος: Δευτέρα στις 20.00- 21.30 /21.30 -22.00 ασκήσεις Λόγου-κίνησης. (το τελευταίο μισάωρο είναι ξεχωριστό και μπορούν να το παρακολουθήσουν όσοι επιθυμούν να κάνουν μια εισαγωγή στην σχέση λόγου –κίνησης , ως μέρος μια ολοκληρωμένης σκηνικής παρουσίας)
και Παρασκευή στις 20.00- 21.30

Για οποιαδήποτε ερώτηση και πληροφορία:
E-mail: manoukor@ gmail.com Εμμανουέλα Κορκή
Τηλέφωνο: 6977415434

Η Εμμανουέλα Κορκή είναι απόφοιτος της Επαγγελματικής Σχολής Ραλλού Μάνου , της Δραματικής Σχολής Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια χορού, αυτοσχεδιασμού, υποκριτικής και χορογραφίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Ως περφόρμερ έχει συνεργαστεί με Ομάδα Νοσταλγία- Τ. Ράλλη, Γ. Σίμωνα, DuendeEnsemble- J. Britton, Μ. Κρητικού,Ομάδα Κινούμενα Σχέδια, Μ. Κlien, Σ. Χατζάκη, Γ. Καταφυγή, , Η. Μοnteiro, SaLtatorPhysicalDanceGroup- Γ. Καρούνη, Μ. Δραμισιώτη, Α. Καζούρη, Π. Βούλγαρη κ.α.
Διδάσκει μπαλλέτο, σύγχρονο χορό και αυτοσχεδιασμό και έχει συνεργαστεί με τα στούντιο Baumstrasse, Dance Fest akropoditi, Gaz Symphony, Σχολή Καλών Τεχνών AVDP,Dan.c.ce , Λάθος Κίνηση, Σχολή Ρ. Μάνου, Σχολή Ζ. Grecus.Το 2014-2015 διδάσκει στο Σχολείο Ι και ΙΙ στην Τήνο. Το 2012 δημιουργεί την ομάδα “Κόκκου ροιής” μαζί με την Α. Μαραθάκη και τους μουσικούς Χ. Ροζάκη και Γ. Ταμιωλάκη, με τους οποίους ερευνά, παραδίδει σεμινάρια και δημιουργεί τα έργα, HΆΘΑΡ 2013, Κυριακές 2014, Κυριακή 2015. Από το 2013 -2015 οδηγεί την έρευνα «Σύγχρονος χορός και Μουσική, μια συνάντηση δρόμων» με τους συνεργάτες μουσικούς Χ.Ροζάκη, Γ.Παπαδόπουλο και Σ.Πηλιχό.
Η ενότητα των τεχνών , η κίνηση στο φυσικό περιβάλλον και η τεχνική του αυτοσχεδιασμού, βρίσκονται στην καρδιά της χορογραφικής και εκπαιδευτικής πρακτικής της και έρευνας .