ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ // ΣΕΜΙΝΑΡΙA

Μπαλλέτο με την Εμμανουέλα Κορκή
Έναρξη και Ανοιχτό μάθημα 18/9.
Kάθε Δευτέρα και Παρασκευή 18:15-19:45
.

Το Μπαλλέτο είναι μια ιδιαίτερη τεχνική χορού με μοναδική αισθητική.

Μέσα από την πρακτική του Μπαλλέτου μπορούμε να γνωρίσουμε το σώμα μας. Να μάθουμε τρόπους διαχείρισης της δύναμης και του βάρους μας, εντός και εκτός άξονα και να ενισχύσουμε την συγκέντρωση και την ευλυγισία.

Μπορούμε να βελτιώσουμε τον συντονισμό κέντρου και άκρων, την απομόνωση στα μέλη και να ανακαλύψουμε καινούργιες δυναμικές μετακίνησης, παίζοντας με την ταχύτητα και το μέγεθος.

Συνδυάζοντας το κλασσικό μαθήμα - μπάρα, κέντρο- με ασκήσεις από την γιόγκα και τον αυτοσχεδιασμό, θα εμπλουτίσουμε την πρακτική μας με σκοπό να ενδυναμώσουμε αρμονικά το σώμα και το πνεύμα μας.

Και βέβαια το Μπαλλέτο ως τέχνη μέσα από την καλλιέργεια της μουσικότητας και της εκφραστικότητας του σώματος μας, μπορεί να μας βοηθήσει να κινηθούμε- με και μέσα σε μια καινούργια ελευθερία.

Τον μήνα Σεπτέμβριο και Οκτώβριο το μάθημα της Τρίτης θα είναι αφιερωμένο στις βασικές αρχές για όσους επιθυμούν να γνωριστούν με το Μπαλλέτο και για όσους επιθυμούν να θυμηθούν. Και το μάθημα της Παρασκευής θα έχει την εξέλιξη των αρχικών συνδυασμών, καθώς και μεγαλύτερους συνδυασμούς για τους πιο προχωρημένους μαθητές.

Μπορούμε να κινηθούμε με ανάλαφρο πνεύμα και γερά πόδια;

Καιρός να χορέψουμε!

 

Το επίπεδο των μαθημάτων είναι αρχάριο -μεσαίο και απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον χορό και σε σπουδαστές χορού και θεάτρου.

 

Έναρξη και Ανοιχτό μάθημα 18/9.

Χρόνος: Δευτέρα και Παρασκευή 18:15-19:45.

 

Χώρος: Δρόμος με Δέντρα –Baumstrasse, Σερβίων 8, (2ος όροφος) Μεταξουργείo.

Για οποιαδήποτε πληροφορία στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο 6977415434.