ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ // ΣΕΜΙΝΑΡΙA

H ψυχοσύνθεση του μουσικού
ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΟΥΜΤΖΗ


15-16-17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ (15 ώρες)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/2 | 17:00- 22:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 16/2 |  12:00-14:30 και 15:30-18:00
ΚΥΡΙΑΚΗ 17/2 |  12:00-14:30 και 15:30-18:00

ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / 6983313302 (17.30-21.30)
 -ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ-

 

H  ψυχοσύνθεση του μουσικού

Τι μας εμποδίζει να κάνουμε αυτό που ονειρευόμαστε με τη μουσική; Μπορούμε να φανταστούμε μέχρι πού θα μπορούσαμε να φτάσουμε ή κάτι μας αποτρέπει; Πώς εκτιμούμε τον εαυτό μας; O Λευτέρης Μουμτζής καλεί επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικούς όλων των ηλικιών και ιδιωμάτων σε ένα τριήμερο εργαστήρι που κύριο σκοπό έχει να αναλύσει και να «ξεσκεπάσει» τους λόγους που συλλογικά και ατομικά μας σταματούν από το να πραγματοποιήσουμε τις δημιουργικές μας επιθυμίες. Σαν αφετηρία, θα μοιραστούμε τις εμπειρίες μας, τους προβληματισμούς και τα όνειρά μας με την ομάδα και θα προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους για τον καθένα ξεχωριστά, αλλά και ομαδικά, οι οποίοι θα μας βοηθήσουν να «ξεσκαλώσουμε», να είμαστε πιο δημιουργικοί, πιο ενθουσιώδεις και πιο ανοικτοί σε προκλήσεις και επιρροές.

Το εργαστήρι θα περιλαμβάνει ακροάσεις ακουστικού υλικού από τους σπουδαστές, ανάλυση υλικού που χρησιμοποιούν για την προώθηση της δουλειάς τους, αλλά και παίξιμο και ανάλυση στην ερμηνεία και τη σύνθεση. Επίσης, θα κοιτάξουμε τρόπους με τους οποίους μπορούμε να διαδώσουμε ή να κυκλοφορήσουμε τη μουσική μας, αλλά και το πώς να χρησιμοποιήσουμε με δημιουργικό τρόπο το υλικό που ήδη έχουμε. Στόχος είναι να φύγει ο κάθε σπουδαστής από το εργαστήρι λίγο πιο συνειδητοποιημένος και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, εφοδιασμένος με καινούριες και ουσιαστικές ιδέες σχετικά με το τι θέλει τελικά να υλοποιήσει.

Το εργαστήρι είναι ανοικτό σε οποιονδήποτε ασχολείται με τη μουσική, αλλά και σε όποιον ασχολείται με οτιδήποτε δημιουργικό.

 

Λευτέρης Μουμτζής - βιογραφικό

Ο Λευτέρης είναι μουσικός, τραγουδοποιός και παραγωγός. Με μια καριέρα που εκτείνεται είκοσι χρόνια, ο Λευτέρης έχει κυκλοφορήσει αναγνωρισμένες ηχογραφήσεις σαν σόλο καλλιτέχνης, αλλά και σαν μέλος διαφόρων γκρουπ. Τα άλμπουμ του με το Trio Tekke αντιπροσωπεύουν ορόσημα της σύγχρονης ελληνικής ρεμπέτικης μουσικής, ενώ οι δίσκοι του ως J.Kriste, Master of Disguise, συνδυάζουν χαρακτηριστικά στοιχεία της 70 's folk και της εποχής ‘Reflections ' του Μάνου Χατζιδάκι ειδωμένα μέσα από ένα σύγχρονο πρίσμα. Είναι επίσης μέλος του γκρουπ Σωτήρες το οποίο δημιούργησε με το Φώτη Σιώτα το 2016. Toν Φεβρουάριο του 2019 κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο σαν Freedom Candlemaker με τίτλο Beaming Light σηματοδωτώντας μια καινούρια εποχή στηνν πορεία του. Έχει συνθέσει μουσική για αρκετές θεατρικές παραστάσεις και είναι ο διοργανωτής και καλλιτεχνικός διευθυντής των Φεστιβάλ Φέγγαρος, Μουσικό Χωριό Φέγγαρος και της δισκογραφικής εταιρίας Louvana Records.

Περισσότερα: www.moumtzis.com