ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ // ΣΕΜΙΝΑΡΙA

Ballet με την Εμμανουέλα Κορκή
Κάθε Παρασκευή 18:15-19.45 | Έναρξη: 20/9

 

Μέσα από την μοναδική αισθητική και πρακτική του Mπαλλέτου, επιθυμούμε να γνωρίσουμε το σώμα μας, να καλλιεργήσουμε την εκφραστικότητα και την μουσικότητα μας.
Συνδυάζοντας το κλασσικό μάθημα - μπάρα, κέντρο- με αεροβικές ασκήσεις και ασκήσεις από την τεχνική της yoga, θα προετοιμάσουμε το σώμα και θα καλλιεργήσουμε ένα δυνατό κέντρο και την αρμονική σχέση με τα άκρα μας .Μέσα από το μάθημα του μπαλλέτου θα μάθουμε τρόπους διαχείρισης της δύναμης και του βάρους μας, θα οξύνουμε την αντίληψη του χώρου και την μετακίνηση μας μέσα σε αυτόν, και θα ενισχύσουμε την συγκέντρωση και την ευλυγισία μας.
Θα δουλέψουμε με τις βασικές αρχές, με ανοιχτό πνεύμα, χορεύοντας.

Χρόνος: Παρασκευή 18:15-19.45. Έναρξη: 20/9/2019
Χώρος: Δρόμος με Δέντρα –Baumstrasse, Σερβίων 8, (2ος όροφος) Μεταξουργείο.

Το επίπεδο των μαθημάτων είναι αρχάριο -μεσαίο και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν και να εμβαθύνουν στην πρακτική τους, καθώς και σε σπουδαστές χορού και θεάτρου.

Πληροφορίες/ Εγγραφές: 6977415434 / m: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.