ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ // ΣΕΜΙΝΑΡΙA

ΤΡΙΜΗΝΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΤΑΛΙΑ ΛΑΜΠΑΔΑΚΗ


α' κύκλος: Οκτώβριος-Δεκέμβριος
β' κύκλος: Ιανουάριος-Μάρτιος
γ΄ κύκλος: Απρίλιος – Ιούνιος
ΕΝΑΡΞΗ 1ου Κύκλου: 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020
Κάθε Δευτέρα 18:30-20:30


Ένα εργαστήρι για ανθρώπους που ο φόβος της έκθεσης είναι τροχοπέδη, για τραγουδιστές και ηθοποιούς, επαγγελματίες και μη.
Πρώτη ώρα: φωνητικό και σωματικό ζέσταμα
Δεύτερη ώρα: ρεπερτόριο με συνοδεία κιθάρας.
Ο κάθε σπουδαστής έχει την ευκαιρία να τραγουδήσει ή να απαγγείλει με μικροφωνική υποστήριξη, ενόσω η υπόλοιπη ομάδα συμμετέχει ενεργητικά ως ‘’κοινό’’, παρατηρώντας και συζητώντας ζητήματα που αφορούν τον εκάστοτε performer, σκηνικά και φωνητικά. Το ρεπερτόριο θα καθορίζεται μετά από συνεννόηση του κάθε σπουδαστή με τη συντονίστρια.
Στο τέλος του τριμήνου μπαίνουμε σε στούντιο ηχογράφησης έτσι ώστε να πάρουμε μια γεύση από τη διαδικασία της καταγραφής της φωνής μας.
Τέλος, θα πραγματοποιηθεί ζωντανή παρουσίαση (αν μας επιτρέπεται ανοιχτή προς το κοινό), όπου οι σπουδαστές θα παρουσιαστούν solo αλλά και ως μέλη ενός ομαδικού συνόλου.
Συνοδεία κιθάρας: Γιάννης Παπαγεωργίου
Απαραίτητα: στρώμα γυμναστικής, μπουκαλάκι για νερό, μικρόφωνο (για όσους έχουν δικό τους, διαφορετικά θα απολυμαίνονται τα μιικρόφωνα του χώρου πριν τη χρήση)
maximum συμμετεχόντων: 8 άτομα (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)
ΕΓΓΡΑΦΕΣ : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: 6907 183 406
(Ωράριο επικοινωνίας: αυστηρά 18:00- 22:00)
Για απορίες και πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο του σεμιναρίου: Ναταλία Λαμπαδάκη / Natalia Lampadaki
Κόστος 3μήνου: 240 ευρώ