ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ // ΣΕΜΙΝΑΡΙA

ΤΑΚΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΤΑΛΙΑ ΛΑΜΠΑΔΑΚΗ

 

ΜΕΡΑ: ΤΡΙΤΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ -ΠΕΜΠΤΗ (3 ΤΜΗΜΑΤΑ)
-Τα τμήματα Τρίτης και Τετάρτης έχουν συμπληρωθεί-
ΏΡΑ: 19:00-21:00
ΕΝΑΡΞΗ για το τμήμα της Πέμπτης: 4 Νοεμβρίου 2021

Τι είναι φωνή; Έχουν όλοι οι άνθρωποι τη δυνατότητα να τραγουδήσουν ή είναι προνόμιο κάποιων προικισμένων που γεννήθηκαν με κάποιου είδους "χάρισμα"; Τι είναι ταλέντο; Ποια η σημασία της συνύπαρξης του ατόμου σε μία ομάδα; Υπάρχουν τεχνικές τοποθέτησης σε μία μουσική που βασίζεται στην προφορικότητα της παράδοσης και πώς μπορούμε να αναπροσαρμοζόμαστε έτσι ώστε να υπηρετήσουμε τα διαφορετικά είδη τραγουδίσματος; Για δύο ώρες την εβδομάδα βρισκόμαστε στον φιλόξενο χώρο του Baumstrasse και προσπαθούμε να γνωρίσουμε τη φωνή ως παράγωγο του σώματος μέσα από την μαγεία της πολυφωνίας. Συντονιζόμαστε με τους γύρω μας και με τον ίδιο μας τον εαυτό προσπαθώντας να βρούμε την πρώτη ύλη, την ελεύθερη φωνή και την έκφρασή της με οδηγό το πολυφωνικό τραγούδι που συναντάμε στην Ελλάδα (Ήπειρος, Επτάνησα) αλλά και στα Βαλκάνια, τη Ρωσία, την Κάτω Ιταλία κ.α.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα (είναι ευπρόσδεκτοι τόσο οι αρχάριοι όσο και οι προχωρημένοι – έμπειροι). Δεν απαιτούνται γνώσεις μουσικής ή ικανότητα ανάγνωσης παρτιτούρας.

Απαραίτητα: Άνετα ρούχα, μάσκα προστασίας, τετράδιο, στρώμα γυμναστικής, μπουκαλάκι/ παγούρι για νερό, μηχάνημα ηχογράφησης ή κινητό. Συνέπεια, διάθεση συνεργασίας και ομαδικότητας.

Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

***Για τη συμμετοχή στο εργαστήριο απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή rapid test αντιγόνου έως και 48 ώρες πριν.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνο: 6907 183 406 (Ωράριο επικοινωνίας:18.00-22.00)

Κόστος συμμετοχής: 60€/μήνα

Δεν υπάρχει η δυνατότητα για δοκιμαστικό μάθημα. Για απορίες και πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο του σεμιναρίου: Ναταλία Λαμπαδάκη / Natalia Lampadaki