ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ // ΣΕΜΙΝΑΡΙA

Η ομάδα Kokoika - θέατρο αντικειμένων και σύγχρονο τσίρκο - προσκαλεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τη διάσημη hooper Marianna De Sanctis σε ένα 9ωρο εντατικό εργαστήριο!

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε performers, jugglers, χορευτές, hoop dancers, σε ανθρώπους που ασχολούνται με το τσίρκο και σε όποιον άλλον θέλει να περάσει καλά με το hoop του.


Πρόγραμμα:
Σάββατο 9 Απριλίου, 10:00 - 16:00 (1 ώρα διάλειμμα)
Κυριακή 10 Απριλίου, 9:30 - 14:00 (1/2 ώρα διάλειμμα)
Σύνολο: 9 ώρες
Γλώσσα: Αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση σε όσους χρειάζονται
Κόστος: 140 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)
early bird: 120 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ )
Λήξη early bird: 20 Μαρτίου

Για όποιον ενδιαφέρετε να παρακολουθήσει το σεμινάριο του Andre Hidalgo στις 1,2 και 3 Απριλίου, πατήστε εδώ https://www.facebook.com/events/477184787477380
Αν παρακολουθήσετε και τα δύο σεμινάρια θα υπάρχει έκπτωση.

Δηλώσεις συμμετοχής - πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., κιν. 6977768236

Turn your brain
…ο καθένας έχει τους δικούς του προσωπικούς λόγους για τους οποίους θέλει να ασχοληθεί με τα στεφάνια και ξέρει τι είναι αυτό που αναζητά σε αυτά. Άρα, θα λέγαμε ότι αυτό είναι ένα εργαστήριο προσαρμοσμένο στον καθένα που θέλει να δουλέψει με τα στεφάνια.
Θα δουλέψουμε με ερωτήσεις - ερωτηματολόγια. Θα αναζητήσουμε τη ροή και τη σκηνική παρουσία ενώ ταυτόχρονα θα επιχειρηθεί μια επεξήγηση των τεχνικών στοιχείων γύρω από τη δυναμική του στεφανιού αλλά και της αποδόμησης του.
Θα επιχειρήσουμε μια κοινή ορολογία της καταγραφής της κίνησης αλλά και της δομής του σκηνικού χώρου
Τέλος, αλλά ίσως το πιο σημαντικό, θα προσπαθήσουμε να γίνει αποδόμηση όσων ήδη γνωρίζετε αναπτύσσοντας παράλληλα δυνατότητες ανακάλυψης νέων κόλπων (tricks) πιο κατάλληλα για το δικό σας σώμα.
Ανυπομονώ να σας γνωρίσω..
ΥΓ. όσοι έχετε hoop παρακαλώ να το πάρετε μαζί σας…

Marianna De Sanctis
Γεννήθηκε το 1988 σε μια μικρή πόλη της Νότιας Ιταλίας.
Μέχρι τα 19 της χρόνια δούλευε ως γκαρσόνα. Το δικό της ταξίδι στο μαγικό κόσμο του τσίρκου ξεκίνησε με ένα….ταξίδι. Μέχρι τότε δεν είχε καμία προηγούμενη εμπειρία, όχι μόνο τσίρκου αλλά και γυμναστικής.
Η πρώτη της επαφή με το hula hoop ήταν με μια φίλη της, τη Sylvia Pavone, και ξεκίνησε να παίζει μόνο και μόνο για τη δική της χαρά και απόλαυση.
Τελικά αποφάσισε να κάνει σπουδές τσίρκου αρχικά στην σχολή “FLIC” στην Ιταλία και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη σχολή “LE LIDO” στη Γαλλία.
Έχει διαμορφώσει το δικό της προσωπικό στυλ και έχει αναγνωριστεί διεθνώς.