ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ // ΣΕΜΙΝΑΡΙA

ΤΑΚΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΤΑΛΙΑ ΛΑΜΠΑΔΑΚΗ

 

1ο Τμήμα: Κάθε TΡΙTH 18.00-20.00
2ο Τμήμα: Κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ 19.00-21.00
3o Tμήμα: Κάθε ΠΕΜΠΤΗ 18.00-20.00

-ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ-

ΕΝΑΡΞΗ: 4 Οκτωβρίου
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Οκτώβριος 2021-Ιούνιος 2022

Τι είναι φωνή; Έχουν όλοι οι άνθρωποι τη δυνατότητα να τραγουδήσουν ή είναι προνόμιο κάποιων προικισμένων που γεννήθηκαν με κάποιου είδους "χάρισμα"; Τι είναι ταλέντο; Ποια η σημασία της συνύπαρξης του ατόμου σε μία ομάδα; Υπάρχουν τεχνικές τοποθέτησης σε μία μουσική που βασίζεται στην προφορικότητα της παράδοσης και πώς μπορούμε να αναπροσαρμοζόμαστε έτσι ώστε να υπηρετήσουμε τα διαφορετικά είδη τραγουδίσματος;

Για δύο ώρες την εβδομάδα βρισκόμαστε στον φιλόξενο χώρο του Baumstrasse και προσπαθούμε να γνωρίσουμε τη φωνή ως παράγωγο του σώματος μέσα από την μαγεία της πολυφωνίας. Συντονιζόμαστε με τους γύρω μας και με τον ίδιο μας τον εαυτό προσπαθώντας να βρούμε την πρώτη ύλη, την ελεύθερη φωνή και την έκφρασή της με οδηγό το πολυφωνικό τραγούδι που συναντάμε στην Ελλάδα (Ήπειρος, Επτάνησα, κ.α) αλλά και στα Βαλκάνια, τη Ρωσία, την Κάτω Ιταλία κ.α.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα (είναι ευπρόσδεκτοι τόσο οι αρχάριοι όσο και οι προχωρημένοι – έμπειροι). Δεν απαιτούνται γνώσεις μουσικής ή ικανότητα ανάγνωσης παρτιτούρας.

Απαραίτητα: Άνετα ρούχα, μάσκα προστασίας, τετράδιο, στρώμα γυμναστικής, μπουκαλάκι/ παγούρι για νερό, μηχάνημα ηχογράφησης ή κινητό, συνέπεια, διάθεση συνεργασίας και ομαδικότητας.
Στον χώρο του μαθήματος δεν θα φοράμε παπούτσια, οπότε οι συμμετέχοντες ας έχουν μαζί τους ένα δεύτερο ζευγάρι κάλτσες.

Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Ε Σ

1ο Τμήμα: Κάθε Τρίτη 19.00-21.00 (Από 4/10)
2ο Τμήμα: Κάθε Τετάρτη 19.00-21.00 (Από 5/10)
-ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ-

ΕΓΓΡΑΦΕΣ : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
**Στο email της αίτησης συμμετοχής σας, παρακαλούμε δηλώστε και τη μέρα ή (τις μέρες) που μπορείτε να παρακολουθείτε το μάθημα καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

ΚΟΣΤΟΣ συμμετοχής: 60€/μήνα
(Οι πληρωμές πραγματοποιούνται στο πρώτο μάθημα του κάθε μήνα)

Δεν υπάρχει η δυνατότητα για δοκιμαστικό μάθημα.

Για απορίες και πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο του σεμιναρίου: Ναταλία Λαμπαδάκη: https://www.facebook.com/%CE%9D%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%9B%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%B4%CE%AC%CE%BA%CE%B7-Natalia-Lampadaki-181047945813157

ΤΗΛΕΦΩΝΟ Baumstrasse: 6907 183 406 (Ωράριο επικοινωνίας: 18.00-22.00)

 

 

*φωτογραφία εξωφύλλου: Παναγιώτης Ανδριανό