ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ // ΣΕΜΙΝΑΡΙA

“Τι Είναι Μουσική”

Σεμινάρια μουσικής και πολυφωνική χορωδία
με τον Γιώργο Πατεράκη

Κάθε Τετάρτη 19.00 – 21.30 στο Baumstrasse
Έναρξη: 5 Οκτωβρίου


Ανακοίνωση για τους παλαιούς:

Τα γνωστά: ίδια μέρα ίδια ώρα, ίδιο μέρος. Πρώτη συνάντηση Τετάρτη 4 Οκτωβρίου. Την πρώτη μέρα είμαστε χαλαροί για να γνωρίσουμε και τους καινούριους. Από κει και μετά, πρόβες για την παράστασή μας (Γκαλερί Δραμάτων) για δυο παραστάσεις Παρασκευή 3 & Σάββατο 4 Νοεμβρίου. Μετά πάμε γι' άλλα.

Ανακοίνωση για τους νέους:

Για όσους δεν γνωρίζουν, έχουμε σχηματίσει την ερασιτεχνική πολυφωνική “Χορωδία Φίλων του String Theory Ensemble” η οποία συμμετέχει σε μουσικές παραστάσεις. Τραγουδάμε κυρίως πολυφωνική μουσική διαφόρων εποχών και ειδών. Για κάθε κομμάτι δίνουμε αρκετά τεχνικά και μορφολογικά (δομικά) του στοιχεία και αναφερόμαστε στα ιστορικά, κοινωνικά και επιστημονικά δεδομένα της εποχής του.

Χρήσιμη επισήμανση: ΔΕΝ χρειάζεται να γνωρίζετε μουσική ανάγνωση. ΔΕΝ χρειάζεται να έχετε προηγούμενη μουσική παιδεία.

Ανακοίνωση για όλους:

Έχει εκφραστεί η ανάγκη να αναπτυχθεί πολύ και να ανεξαρτητοποιηθεί το θεωρητικό κομμάτι των διαλέξεων από τις πρόβες της χορωδίας μας -κάτι το οποίο δε με βρίσκει διόλου αντίθετο. Κρίνω πως είναι σωστό να το συζητήσουμε όταν βρεθούμε όλοι μαζί, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τις πρακτικές παραμέτρους. Σε καθε περίπτωση, αν όντως ανεξαρτητοποιηθούν οι διαλέξεις, θα ξεκινήσουν αρκετά αργότερα (γύρω στον Δεκέμβρη).

Καλή μας αρχή.

 

Πληροφορίες/Εγγραφές : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 6983313302 (16.00 - 21.00)